Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвДействията на Кирил Петков са правилни. Първо, той

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвДействията на Кирил Петков са правилни. Първо, той
Коментари Харесай

Политолог: Кирил Петков вдъхва надежда, че най-накрая ще има редовно правителство

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Действията на Кирил Петков са верни. Първо, той да не прави коалиция с останалите партии на митинга преди вота, е безусловно вярно от негова позиция. Защото той желае да събере електоралната тежест, която му принадлежи на него, а не да я разпилява с останалите обединения. В тоя смисъл на думата и " Да, България " и Мая Манолова желаят коалиция с Кирил Петков, тъй като желаят да се закачат за неговата електорална тежест. 

Това сподели политологът Слави Василев в " Пресечна точка " по Нова Тв.

Другото нещо, което ми прави положително усещане е, че Кирил Петков непрестанно повтаря: коалиция, коалиция, коалиция, т.е. в съзнанието на хората той се стреми да прокара посланието, че властта няма да зависи от него. Какъвто и % да изкара, той цитира 30, даже и да стане първа политическа мощ, нещо, което е много оптимистично, той още веднъж декларира в задатък, че ще е подготвен да работи с останалите партии. Дори споделя, че би работил с всички празненство, нещо, което може да буди някакви терзания, тъй като Асен Василев беше споделил в едно друго изявление, че стига ГЕРБ и Движение за права и свободи да си признаят корупционните практики, биха могли и те да бъдат съдружен сътрудник. Тоест, той не затваря вратата към никой, нещо, което ми се коства свястно като обръщение, поради провалените два предишни Народното събрание, които си отидоха в историята по простата причина, че политиците чертаеха сред тях разграничителни линии още преди да седнат на масата на договарянията, добави Василев.

Кирил Петков вдъхва вяра че нашия парламентаризъм, който е съдружен, който е консенсусен и който да може да функционир, изисква политическите водачи да седнат и да си приказват, неговото обръщение вдъхва може би вяра, може би доверие, че най-сетне ще има постоянно държавно управление, сподели още Слави Василев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР